o vzrediteljici…

Naj se predstavim… Sem Jasmina Kadić, rojena 3.3.1964, po poklicu kuharica, stanujoč v idilični belokranjski vasici, kjer nas obdaja prekrasna narava in seveda vinske trte. Skratka idealne možnosti za dolge sprehode z našimi štirinožci.

Moja ljubezen do psov in do živali se je prebudila v meni že od malih nog. Že kot otrok sem ob vsaki priložnosti poskušala biti z njimi. Doma smo vedno imeli psa. Moja želja je bila imeti rodovniškega nemškega ovčarja. Pri dvajsetih letih sem si ga tudi kupila. Želja po šolanem psu me je pripeljala v novomeško kinološko društvo. Od takrat naprej so vsi moji psi bili šolani. Sedaj sem aktivna članica ŠKD Bela krajina.

 

Pred več kot dvajsetimi leti sem na razstavi v Ljubljani srečala prvi par beauceronov in v tem trenutku se je rodila ljubezen na prvi pogled. Pot me je peljala do nakupa prvega beaucerona s katerim sem aktivno delovala na razstavah in na področju šolanja. To je bil čudovit samec odličnih karakteristik. Leta 2016 sem kupila psičko Nike in z njenimi kvalitetami pišla do registracije psarne, ter začela pot vzreje beauceronov.. Moji cilji so vzrejati zdrave, stabilne in po vseh standardih ustrezne beaucerone. Da sem na dobri poti govorijo dosežki, ki jih dosegam na tem področju.

 

Naša psarna Belokranjski potepuh je bila po tehtnem premisleku ustanovljena leta 2017…